minyak bidara tuan syeikh

Soalan seram

Nak tanya pasal minyak belacak? Sebelum hang tanya, tok dah jawab siap.

[gap]

[ux_video url=”https://youtu.be/OZHPKdFTJAs”]

[gap]

[accordion title=”Banyak sangat soalan pelik ni.”]

[accordion-item title=”Apa cerita minyak belacak tuan syeikh ni?”]

Minyak Belacak Tuan Syeikh ni merupakan campuran 80% lemak belacak dan 20% herba akar kayu. Di buat secara tradisional turun-temurun selama 20 tahun turun temurun nenek moyang Tok Ismail Bin Ustaz Ibrahim.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Apa kelebihan dia ni?”]

Bila tok cerita, hat yang dok belajaq tinggi depa bukan nak percaya sangat kat kita, dok mengata kita ni sembang kari takda fakta.

Kalau burung hang takda problem hang tak mai web ni lah. Pi telan pil bukan-bukan tu.

Kemon gais, tok dah 20 tahun lebih buat gheja ni lah. Memacam feedback tok dapat.

✅ Membesarkan saiz zakar
✅ Panjangkan saiz zakar
✅ Rawat mati pucuk
✅ Membesarkan buah dada
✅ Rawat patah tandan
✅ Tahan lama 30min – 1jam
✅ Keras dari biasa
✅ Luruskan batang bengkok
✅ Mengatasi masalah pancutan pra matang
✅ Pancutan air mani yang deras
✅ Melancarkan aliran darah
✅ Rawat kencing tak lawas

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Apa kesan sampingan dalam jangka masa panjang?”]

Ooo.. tau pulak hang nak tanya soalan kesan jangkamasa panjang. Sebelum ni takmau amik port pulak.

Ya, ia selamat digunakan. Tiada bahan kimia merbahaya yang akan menyebabkan panas, kebas, gatal, atau sakit.

Minyak ini menggunakan bahan semulajadi iaitu 80% lemak belacak dan 20% herba akar kayu.

Bermacam spesis dan saiz burung Tok dah ejas. Bertahun-tahun ini jelah gheja tok, takda pulak depa ripot polis atau rani kulup.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Berapa lama guna sampai nampak kesan?”]

Disclaimer : The result can may be vary between person and there are no permanent result for them.

Ada orang makan separuh pinggan dah kenyang. Ada orang makan 2-3 pinggan pun masih tak kenyang-kenyang.

Hangpa pandai pikiaq sendirilah.

Ianya bergantung pada individu. Berdasarkan rekod saya, lebih dari 80% yang akan mula nampak perubahan dari segi saiz dalam masa 1 ke 2 minggu.

Tetapi, ada juga yang 5 hari dah naik 1 inci. Setiap orang mempunyai urat zakar yang berbeza.

Jika urat zakar tuan adalah keras, ia akan mengambil masa lebih lama sedikit untuk menampakkan hasil.

Tok syorkan urutan selama 7 hari berturut-turut secara konsisten tanpa mengeluarkan air mani pada peringkat awal rawatan. Tuan akan rasai perbezaan yang ketara.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Adakah hasilnya kekal?”]

Lepas makan kita kenyang. Lepas kenyang kita p jamban. Lepas tu lapaq balik.

Tidak lah kekal kekenyangan itu.

Sehingga kini, belum ada produk berasaskan minyak, makanan, mahupun pam yang memberikan kesan yang kekal kepada bebird tuan.

Saiz bebird akan turun 5 – 7% jika tuan berhenti menggunakan produk.

Urutan minima 1 kali sehari sudah cukup untuk mengekalkan hasilnya.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Baggaimana cara nak guna?”]

Semua pelanggan Tok akan diberikan 1 video complete A to Z cara guna, jadi tak perlu risau.

Beserta bonus-bonus rahsia.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Berapa lama sesi 1 urutan?”]

Terdapat 4 step urutan yang perlu dilakukan. Setiap step hendaklah di amalkan sekurangnya 2 minit, lebih lama lagi bagus untuk hasil yang mantap!

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Adakah perlu saya lakukan kesemua step tersebut, boleh skip-skip ke?”]

Sebaiknya tuan ikut kesemua step berikut untuk mendapatkan hasil yang baik. Kerana setiap step urutan mempunyai kelebihan yang berbeza-beza.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Orang bujang boleh guna ke?”]

Ya boleh, tiada masalah. Malah digalakkan gunakannya sebagai persediaan untuk tidak mudah kecundang sesudah masuk ke alam perkahwinan.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Saya dah berumur 60an, masih berkesankah untuk saya?”]

Ya masih berkesan, tiada isu. Semua peringkat umur boleh merasai kesan yang sama jika ikut semua teknik yang di berikan dan konsisten amalkannya.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Saya ni ada kencing manis, lemah jantung, darah tinggi. Bagaimana?”]

Ya boleh, malah amat digalakkan. Seperti yang ramai tahu, pesakit seperti ini akan menyebabkan batin lemah akibat dari pengambilan ubatan hospital.

Jangan risau, dah banyak kes masalah begini yang saya dah bantu.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Berapa botol yang tok sarankanuntuk kesan yang maksimum?”]

Ia bergantung pada masalah dan keadaan urat zakar individu. Apa yang saya boleh sarankan, adalah lebih terus cuba habiskan 2 atau 3 botol secara konsisten.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Sebotol tahan berapa lama?”]

Kandungan sebotol minyak belacak tuan syeikh adalah 30ml. Biasanya akan tahan selama 3 minggu. Namun, semuanya bergantung cara individu itu gunakannnya.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Saya takda masa, adakah buat sekali sekala boleh mendatangkan hasil?”]

Toya la hangpa. Jangn dok buat peleceh naa.

Kotey nak size sedap. Tapi baloq liat. Awat teruk sangat hang ni.

Ya ianya tetap berhasil dan ada perubahan. Tetapi, progresnya akan menjadi perlahan berbanding orang yang urut secara konsisten.
.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Saya dah guna minyak ni sebulan, tapi takda kesan apa pun?”]

Kotey hang problem. Tuan dinasihatkan merujuk semula kepada tok, atau boleh mendapatkan rawatan terus ke tempat tok.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Boleh besarkan buoh dade? Camna caranya?”]

Ini part feveret tok. Yes memang boleh bagi besar dan masak ranum.

[/accordion-item]

[/accordion]
[gap]

[button text=”Saya nak terai lah tok” color=”alert” size=”large” expand=”true” icon=”icon-checkmark” link=”https://jom.chat/tuansyeikh” target=”_blank”]