minyak bidara tuan syeikh

Soalan seram minyak belacak

Nak tanya pasal minyak belacak? Sebelum hang tanya, tok dah jawab siap.

 

 

Banyak sangat soalan pelik ni.

 

1. Apa cerita minyak belacak tuan syeikh ni?

Minyak Belacak Tuan Syeikh ni merupakan campuran 80% lemak belacak dan 20% herba akar kayu. Di buat secara tradisional turun-temurun selama 20 tahun turun temurun nenek moyang Tok Ismail Bin Ustaz Ibrahim.

 

 

2. Apa special minyak belacak ni?

Bila tok cerita, hat yang dok belajaq tinggi depa bukan nak percaya sangat kat kita, dok mengata kita ni sembang kari takda fakta.

Kalau burung hang takda problem hang tak mai web ni lah. Pi telan pil bukan-bukan tu.

Kemon gais, tok dah 20 tahun lebih buat gheja ni lah. Memacam feedback tok dapat.

✅ Membesarkan saiz zakar
✅ Panjangkan saiz zakar
✅ Rawat mati pucuk
✅ Membesarkan buah dada
✅ Rawat patah tandan
✅ Tahan lama 30min – 1jam
✅ Keras dari biasa
✅ Luruskan batang bengkok
✅ Mengatasi masalah pancutan pra matang
✅ Pancutan air mani yang deras
✅ Melancarkan aliran darah
✅ Rawat kencing tak lawas

 

 

3. Apa kesan sampingan dalam jangka masa panjang?

Ooo.. tau pulak hang nak tanya soalan kesan jangkamasa panjang. Sebelum ni takmau amik port pulak.

Ya, ia selamat digunakan. Tiada bahan kimia merbahaya yang akan menyebabkan panas, kebas, gatal, atau sakit.

Minyak ini menggunakan bahan semulajadi iaitu 80% lemak belacak dan 20% herba akar kayu.

Bermacam spesis dan saiz burung Tok dah ejas. Bertahun-tahun ini jelah gheja tok, takda pulak depa ripot polis atau rani kulup.

 

 

4. Berapa lama guna sampai nampak kesan?

 

Disclaimer : The result can may be vary between person and there are no permanent result for them.

 

Ada orang makan separuh pinggan dah kenyang. Ada orang makan 2-3 pinggan pun masih tak kenyang-kenyang.

Hangpa pandai pikiaq sendirilah.

Ianya bergantung pada individu. Berdasarkan rekod saya, lebih dari 80% yang akan mula nampak perubahan dari segi saiz dalam masa 1 ke 2 minggu.

Tetapi, ada juga yang 5 hari dah naik 1 inci. Setiap orang mempunyai urat zakar yang berbeza.

Jika urat zakar tuan adalah keras, ia akan mengambil masa lebih lama sedikit untuk menampakkan hasil.

Tok syorkan urutan selama 7 hari berturut-turut secara konsisten tanpa mengeluarkan air mani pada peringkat awal rawatan. Tuan akan rasai perbezaan yang ketara.

 

 

5. Adakah hasilnya kekal?

Lepas makan kita kenyang. Lepas kenyang kita p jamban. Lepas tu lapaq balik.

Tidak lah kekal kekenyangan itu.

Sehingga kini, belum ada produk berasaskan minyak, makanan, mahupun pam yang memberikan kesan yang kekal kepada bebird tuan.

Saiz bebird akan turun 5 – 7% jika tuan berhenti menggunakan produk.

Urutan minima 1 kali sehari sudah cukup untuk mengekalkan hasilnya.

 

 

minyak belacak

 

6. Bagaimana cara guna minyak belacak ni?

Semua pelanggan Tok akan diberikan 1 video complete A to Z cara guna, jadi tak perlu risau.

Beserta bonus-bonus rahsia.

 

 

7. Berapa lama sesi 1 urutan?

Terdapat 4 step urutan yang perlu dilakukan. Setiap step hendaklah di amalkan sekurangnya 2 minit, lebih lama lagi bagus untuk hasil yang mantap!

 

 

8. Adakah perlu saya lakukan kesemua step tersebut, boleh skip-skip ke?

Sebaiknya tuan ikut kesemua step berikut untuk mendapatkan hasil yang baik. Kerana setiap step urutan mempunyai kelebihan yang berbeza-beza.

 

 

9. Orang bujang boleh guna ke?

Ya boleh, tiada masalah. Malah digalakkan gunakannya sebagai persediaan untuk tidak mudah kecundang sesudah masuk ke alam perkahwinan.

 

 

10. Saya dah berumur 60an, masih berkesankah untuk saya?

Ya masih berkesan, tiada isu. Semua peringkat umur boleh merasai kesan yang sama jika ikut semua teknik yang di berikan dan konsisten amalkannya.

 

Artikel berkaitan : Bagaimana Pak Mail Memilih Ikan Belacak

11. Saya ni ada kencing manis, lemah jantung, darah tinggi. Bagaimana?

Ya boleh, malah amat digalakkan. Seperti yang ramai tahu, pesakit seperti ini akan menyebabkan batin lemah akibat dari pengambilan ubatan hospital.

Jangan risau, dah banyak kes masalah begini yang saya dah bantu.

 

 

12. Berapa botol yang tok sarankan untuk kesan yang maksimum?

Ia bergantung pada masalah dan keadaan urat zakar individu. Apa yang saya boleh sarankan, adalah lebih terus cuba habiskan 2 atau 3 botol secara konsisten.

 

 

13. Sebotol tahan berapa lama?

Kandungan sebotol minyak belacak tuan syeikh adalah 30ml. Biasanya akan tahan selama 3 minggu. Namun, semuanya bergantung cara individu itu gunakannnya.

 

 

14. Saya takda masa, adakah buat sekali sekala boleh mendatangkan hasil?

Toya la hangpa. Jangn dok buat peleceh naa.

Kotey nak size sedap. Tapi baloq liat. Awat teruk sangat hang ni.

Ya ianya tetap berhasil dan ada perubahan. Tetapi, progresnya akan menjadi perlahan berbanding orang yang urut secara konsisten.

 

15. Saya dah guna minyak belacak ni sebulan, tapi takda kesan apa pun?

Kotey hang problem. Tuan dinasihatkan merujuk semula kepada tok, atau boleh mendapatkan rawatan terus ke tempat tok.

 

 

16. Bolehkah minyak belacak besarkan buah dada? Bagaimana cara-caranya?

Ini part feveret tok. Yes memang boleh bagi besar dan masak ranum.

 

Saya nak try lah tok! Klik Disini Sekarang