minyak belacak

Minyak besarkan zakar ramuan Pak Mail

Sedang cari minyak besarkan zakar ke tu? Sabar bawa bertenang jangan tergesa-gesa

Kepada kaum lelaki, pernahkah anda menggunakan minyak untuk membesarkan zakar anda? Adakah ia benar-benar membantu prestasi di atas katil?

 

Setiap pasangan suami isteri mesti menginginkan hubungan seks yang menakjubkan dan memuaskan. Untuk mencapai hasrat ini, kedua-dua pasangan perlu mengekalkan prestasi seks yang terbaik. Walaupun begitu, majoriti lelaki kini mati dengan mudah dan cepat di atas katil.

 

Disebabkan itu, mereka mula menggunakan minyak belacak yang sangat popular dalam membantu prestasi seksual lelaki. Malah ramai juga yang mengatakan ia boleh membesarkan zakar! Untuk mengetahui kebenaran dakwaan tersebut, sila ikuti artikel ini dengan lebih lanjut.

 

Sejak kebelakangan ini, minyak belacak menjadi salah satu produk yang paling popular, tidak kira sama ada di kedai herba atau dalam talian.

 

Popularitinya tidak dapat dinafikan lagi dan sudah menjadi kebiasaan dalam kehidupan masyarakat Melayu khususnya untuk menyemarakkan lagi prestasi seksual mereka. Persoalannya, apakah minyak belacak dan fungsinya?

 

minyak besarkan zakar
Sumber : Klik disini untuk dapatkan Minyak Besarkan Zakar

Apakah itu minyak belacak?

Minyak belacak adalah sejenis produk untuk prestasi seksual yang diperbuat daripada ekstrak lemak ikan belacak, sejenis ikan yang di kawasan hutan paya dan dimasak bersama beberapa jenis akar kayu hutan yang disediakan secara tradisional.

Produk ini sangat mudah digunakan, hanya sapukan pada zakar dan urut selama beberapa titis dan lakukan beberapa rutin urutan sebelum tidur.

Apakah fungsi minyak belacak ini?

Fungsi utama minyak belacak adalah untuk meningkatkan prestasi seksual lelaki setelah melalui proses urutan. Dikatakan produk ini mempunyai keupayaan untuk melarutkan bekuan darah dalam saluran darah di kawasan zakar melalui mineral-mineral yang tgerdapat di dalam akar kayu dan nutrien dari lemak belacak tersebut.

 

Jadi, penggunaannya boleh membantu peredaran darah menjadi lebih lancar sekali gus menggalakkan ereksi yang hebat.

Betul ke minyak ni boleh membesarkan zakar?

Hakikatnya, tiada produk yang menjanjikan pelbagai manfaat kepada prestasi seksual telah terbukti secara klinikal.

 

Ini bermakna jika ada individu yang menggunakannya dan merasakan prestasi seks mereka meningkat secara tiba-tiba, sememangnya ia berkesan kepada zakar fizikal anda setelah menjalani ulangkali proses urutan.

 

minyak besarkan zakar 2
Sumber : Minyak Belacak

 

Menurut Pentadbiran Makanan dan Dadah (FDA), produk prestasi seks seperti minyak belacak, minyak lintah, minyak bulus, gambir dan lain-lain mungkin sebenarnya tidak membawa apa-apa faedah kepada prestasi seks dan pembesaran saiz zakar khususnya, tetapi hanya plasebo sahaja.

 

Bukan itu sahaja, bahan-bahan yang terkandung di dalamnya malah boleh membahayakan kesihatan anda.

 

Jadi, kenyataan yang mengatakan minyak belacak ini boleh membesarkan zakar hanyalah mitos!  ~ Begitulah pengamal perubatan moden punya sembang.

 

Majoriti manusia juga biasa di tipu dengan ubatan moden, ubatan yang dibawa masuk kedalam badan secara berterusan sebenarnya lebih membahayakan berbanding minyak sapuan luar anggota badan.

 

Anda lihat ahli bina badan…peringkat awal mereka ramai yang kurus kering, setelah latih tubi mengamalkan rutin membina otot, urutan & diet yang betul. Berketul-ketul juga badan mereka akhirnya. Begitu juga zakar anda. Minyak belacak hanyalah sebagai catalyst dalam pembentukan ekosistem fungsi zakar anda.

Adakah terdapat cara lain untuk membesarkan saiz zakar?

Selain menggunakan produk ini, terdapat satu lagi cara untuk membesarkan saiz zakar anda, iaitu regangan zakar. Kaedah ini dilakukan dengan menggunakan tangan anda untuk mengurut atau meregangkan zakar anda atau menggunakan alat teknologi.

 

Walaupun terdapat kajian yang bersetuju dengan kaedah ini, hasilnya adalah minimum dan dalam beberapa kes kesannya mungkin hanya sementara.

 

Anda boleh melakukan kaedah ini secara manual dengan menggunakan tangan anda untuk mengurut atau meregangkan tisu pada zakar anda. Ideanya adalah untuk mencipta mikro-koyak dalam tisu zakar yang akan menjadikannya kelihatan lebih besar.

minyak besarkan zakar 3
Sumber : Zakar Extender

 

Selain itu, anda juga boleh menggunakan alat teknologi seperti pam zakar atau extender. Ideanya ialah ia bertujuan untuk menghasilkan ereksi segera pada zakar anda.

 

Terdapat banyak anekdot yang mengatakan kedua-dua kaedah ini berkesan untuk meningkatkan saiz zakar.

 

Menurut kajian 2010 mengenai Andropenis – sejenis alat pembesar zakar, penggunaan rutin hariannya boleh meningkatkan panjang zakar daripada 1.8 kepada 3.1 sentimeter.

 

Walaupun begitu, penggunaannya boleh menyebabkan pelbagai kesan sampingan lain seperti:

  • Zakar bengkak
  • Zakar menjadi kebas
  • Kemerahan pada zakar
  • Gatal pada zakar
  • Kerosakan saraf zakar

 

Selain tidak terbukti secara klinikal sepenuhnya, kaedah pembesaran zakar ini juga boleh menyebabkan pelbagai kesan sampingan yang lain. Disinilah minyak belacak mengambil peranan untuk mengurangkan risiko-risiko diatas supaya tidak berlarutan lama.

 

Penggunaan minyak ini juga bukanlah cara yang solid untuk membesarkan zakar. Sebaik-baiknya, anda perlu lebih fokus pada diet, stamina dan gaya hidup yang boleh meningkatkan prestasi seks.

 

Anda perlu tahu saiz itu tidak penting, apa yang lebih penting ialah prestasi ketika melakukan hubungan seks.

 

Klik sini untuk besarkan zakar anda

Terima Kasih 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *